Politica de RETUR

Vom fi raspunzatori pentru orice defecte ale produsului, daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu corespunde masura aleasa. Ne contactati telefonic, pe email sau prin mesaj privat pe Facebook pentru a returna articolul iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp, fara niciun cost suplimentar.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.

Daca doriti schimbarea produsului taxa este de 30 Ron.

Restituirea banilor se face in baza unui cont bancar ,iar taxa de transport privind returnarea produsului va fi suportata de dumneavoastra. Coletul se trimite prin curier.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului.
2. Atasati in colet datele bancare pentru restituirea banilor

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR, LIPSESC ETICHETELE PRODUSULUI, PRODUSUL ESTE PURTAT SAU DETERIORAT.

Aveti posibilitatea de retur in termen de 14 zile de la achizitionarea produsului.

Adresa retur: Str Stiubei nr 27 Sector 3  Bucuresti
Telefon: 0742.024.964